SDRS ICT

Weg van Rollecate 74

8325 CS  Vollenhove

(0527) 24 33 12

 

Startpagina | Hauptwerk | Versies / Kenmerken I PC & Audio | Kerken | Verhuur | Hauptwerkboek | Agenda/Demo’s | Contact |

Hauptwerk
Versies / Kenmerken
SDRS ICT, uw specialist in Computers, Virtuele orgels, Böhm orgels.
Hauptwerkboek
Contact
PC & Audio Mogelijkheden
Agenda
Kerken
Verhuur

Hauptwerk in de praktijk

 

© 2017-2019 SDRS ICT - Weg van Rollecate 74 - 8325 CS Vollenhove - tel (0527) 24 33 12

Sinds eind 2017 is er een Nederlandstalig boek over Hauptwerk op de markt, geschreven door Evert-Jan van der Leij. Dit boek is geen vertaling van de Engelstalige Hauptwerk handleiding maar het beschrijft het gebruik van Hauptwerk vanuit een praktisch oogpunt.


In het boek wordt het installeren en configureren van het programma Hauptwerk en de sample sets / orgels uitgebreid beschreven.


Daarna wordt aandacht geschonken aan het werken met Hauptwerk met o.a. hoe worden de 6 beschikbare registratie hulpmiddelen gebruikt, de verschillende soorten koppels, hoe kan de stemming en toonhoogte worden aangepast, hoe kan er een backup van de sample sets en orgels gemaakt worden.

Ook is er aandacht voor veel voorkomende problemen en de oplossing daarvan.


In het boek staan procedures voor het maken van audio opnames en de bewerking hiervan ten behoeve van een MP3 en/of een audio CD. Ook het corrigeren van de thuisakoestiek en de luidspreker opstelling worden behandeld.


Het boek is rijk geïllustreerd, heeft 214 bladzijden full color op A4 formaat en is in een praktische ringband gebonden.

Bestellen:
Het boek kan rechtstreeks besteld worden bij de maker door een email met je NAW gegevens te sturen aan hauptwerkboek@telfort.nl   
BESTEL


Het boek kost € 28,50 en de verpakkings- en verzendkosten bedragen € 5,30 voor een adres in Nederland (tarief PostNL 2018).

Voorbeeldpagina

 

E-mailadres: hauptwerkboek@telfort.nl?subject=Hauptwerkboek&body=Hierbij bestel ik het boek Hauptwerk in de praktijk. Mijn Adresgegevens:
E-mailadres: hauptwerkboek@telfort.nl?subject=Hauptwerkboek&body=Hierbij bestel ik het boek Hauptwerk in de praktijk.

Mijn Adresgegevens:
E-mailadres: hauptwerkboek@telfort.nl?subject=Hauptwerkboek&body=Hierbij bestel ik het boek Hauptwerk in de praktijk. Mijn Adresgegevens: