HS Muziek

Weg van Rollecate 74

8325 CS  Vollenhove

(0527) 24 33 12

 

Startpagina | Hauptwerk | Versies / Kenmerken I PC & Audio | Kerken | Verhuur | Hauptwerkboek | Agenda/Demo’s | Contact |

Hauptwerk
Versies / Kenmerken
HS Muziek, uw specialist in Hauptwerk Computers en Virtuele orgels.
Hauptwerkboek
Contact
PC & Audio Mogelijkheden
Agenda
Kerken
Verhuur
HS Muziek, uw specialist in Hauptwerk Computers en Virtuele orgels.

Wij leveren een totaalpakket voor Hauptwerk: Hauptwerksoftware en samplesets, Computers, (Touch)-beeldschermen, Audio-interfaces, geluidsboxen, inbouwspeakers, Klavierblokken, Pedalen en Complete speeltafels van Hoffrichter Orgel, kortom alles wat u nodig heeft kunnen wij leveren.

 

De basis van Hauptwerk is een goede, stabiele computer. Voor onze Hauptwerk computers werken we met hoogwaardige componenten, zoals servermainboards, ECC of reg/ECC geheugen, m.2 SSD’s van de Samsung PRO serie. Deze onderdelen zorgen voor een zeer stabiele Hauptwerk computer.

 

 

 

 

 

 

 

Monitoren: voor Hauptwerk is een Touch-monitor het meest aanbevolen. De registers rechtstreeks bedienen op het beeldscherm. Hiervoor hebben wij monitoren van ELO (ook inbouw) (zeer hoogwaardig en professioneel) en monitoren van iiyama.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor Audio-inerfaces werken wij met RME, deze hebben zeer hoogwaardige DAC’s (Digitaal/Analoog converters, deze zorgen voor een uitstekende en  gedetailleerde geluidsweergave.

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor de uiteindelijke weergave zijn er verschillende mogelijkheden, heeft u thuis een goede HiFi installatie dan kunt u de Audio-interface hierop aansluiten. Verder hebben wij Visaton speakers, ook voor de losse onderdelen voor de zelf bouwer, Visaton is een luidspreker-fabrikant maar heeft ook mooie voorbeelden voor boxen. Hiervoor zijn tekeningen om deze zelf te maken, Visaton levert de speakers, u regelt zelf het hout en zorgt voor de montage.

 

Monitorspeakers hebben we van Monacor en KRK. Bedenkt u wel dat er niets persoonlijker is dan geluid, laat u hierin goed voorlichten, maar vooral ga luisteren hoe een speaker of box klinkt. Voor de mooiste en realistische weergave van Hauptwerk is een goede hoofdtelefoon het meest aangewezen. Hiervoor hebben wij o.a. de Sennheiser HD600 en HD650 in ons assortiment.

 

 

 

 

Hoffrichter Orgel
© 2020  HS Muziek - Weg van Rollecate 74 - 8325 CS Vollenhove - tel (0527) 24 33 12