Back to Top

Speeltafels

Kent u de software HAUPTWERK? Ben u enthousiast over de klankmogelijkheden van dit systeem? Het stoort je alleen dat er bijna geen orgelspeeltafels zijn die dit optimaal ondersteunen? Dan willen we u ons technisch volledig herziene en modulaire MDO-systeem voorstellen en u uitnodigen om HAUPTWERK te spelen als een orgel.


Hauptwerk maakt de realistische weergave van een pijporgel met behulp van een pc mogelijk. Inmiddels is de Hauptwerk software verder ontwikkeld met veel functies, speciaal voor Hauptwerk hebben wij speeltafels en klavierblokken ontwikkeld die volledig met Hauptwerk zijn te bedienen.


De basis wordt gevormd door 1 tot 5-klaviers toetsenblok, dat kan worden aangevuld met een pedaal en verschillende bloks als: registerbesturing en spelhulpmiddelen. De aan de zijkant gemonteerde blokken kunnen voorzien worden van schermen, ruimtebesparende registerknoppen, register wippers of trekregisters. Aan elk bedieningselement kan een individuele functie worden toegewezen, waardoor een onbeperkte aanpassing aan elke geluidsbibliotheek mogelijk is. Onderstaan enkele HWS modellen.


X

X

X

X

X

X

X