Back to Top

Hauptwerkboek

Hauptwerk in de praktijk

Sinds eind 2017 is er een Nederlandstalig boek over Hauptwerk op de markt. Dit boek is geen vertaling van de Engelstalige Hauptwerk handleiding maar het beschrijft het gebruik van Hauptwerk vanuit een praktisch oogpunt. In het boek wordt het installeren en configureren van het programma Hauptwerk en de sample sets / orgels uitgebreid beschreven.


Daarna wordt aandacht geschonken aan het werken met Hauptwerk met o.a. hoe worden de 6 beschikbare registratie hulpmiddelen gebruikt, de verschillende soorten koppels, hoe kan de stemming en toonhoogte worden aangepast, hoe kan er een backup van de sample sets en orgels gemaakt worden. Ook is er aandacht voor veel voorkomende problemen en de oplossing daarvan. In het boek staan procedures voor het maken van audio-opnames en de bewerking hiervan ten behoeve van een MP3 en/of een audio CD. Ook het corrigeren van de thuisakoestiek en de luidspreker opstelling worden behandeld. Omdat de audioconfiguraties in Hauptwerk 4 en Hauptwerk 5 totaal verschillend zijn, zijn er 2 boeken uitgebracht. Beide boeken zijn rijk geïllustreerd, full color op A4 formaat en in een praktische ringband gebonden. Het boek over Hauptwerk 4 heeft 222 pagina's en het boek over Hauptwerk 5 heeft 238 pagina's.


Bestellen:

Het boek kan rechtstreeks besteld worden bij de maker door een email met je NAW gegevens te sturen via het bestelformulier hiernaast. Het boek over Hauptwerk 4 kost € 28,50 en het boek over Hauptwerk 5 kost € 30,50.

De verpakkings- en verzendkosten bedragen € 5,50 voor een adres in Nederland (tarief PostNL 2021).


X

Bestelformulier Hauptwerkboek